Lesley-Ann Poppe: "Complexen over mijn grote borsten"

lesley ann poppe complexen over mijn grote borsten lesley ann poppe complexen over mijn grote borsten

Lesley-Ann Poppe schittert samen met B.A.B.E.-collega Tanja Dexters in het tv-programma 'De Klas van Frieda'. "Vreselijk toen ik die jeugdfoto's terugzag."

"Ik zag er afschuwelijk uit. Met dat bruine haar, en dan nog in een permanent. En ik stond vol pukkels. Jezus ik zag er echt niet uit. Met die dikke kop van me en dat spleetje tussen mijn tanden, vreselijk", aldus Poppe tegen een krant van Corelio.

"Rond mijn 22ste heb ik dat tandspleetje laten opvullen, en toen werd heet plots hip dankzij Vanessa Paradis en Madonna. Ik heb er best spijt van, maar ik ben te lui om naar de tandarts te gaan. Het was hetzelfde met mijn grote borsten. Enkele jaren geleden was het helemaal in om van voren plat te zijn en een dikke poep te hebben. Ik heb lang complexen gehad over mijn grote cup."

Deel dit artikel met je vrienden

Je mening ... laat ze horen Geef je mening Toon reacties

 • 13 Roger 07 mei '11 om 19:28 Ongepast?

  Allez, Madam Poppe is ook nog eens in het nieuws geweest. Waar zijn de kotszakjes?

 • 12 Eva 13 april '11 om 21:15 Ongepast?

  Als je complexen hebt over een lichaamsdeel, probeer je dit zoveel mogelijk te verbergen. Zij speelt het net uit als haar grote troef dus ik geloof er niks van!

 • 11 Jan 13 april '11 om 18:33 Ongepast?

  Dat zij op haar leeftijd daar nog complexen over heeft kan ik moeilijk begrijpen, zoiets zou ik wel snappen van een meisje van twaalf jaar. Mijn vriendin heeft ook altijd heel grote borsten gehad, zij was lichamelijk erg vroegrijp, en toen ze elf of twaalf was wist ze helemaal geen raad met al die hongerige blikken van (vooral oudere) mannen die op haar geilden. Maar voor een volwassen vrouw zou dat toch geen probleem meer mogen zijn!!!!

 • 10 zarah 13 april '11 om 16:37 Ongepast?

  ze zou beter complexen hebben over hare lelijke kop . jongens toch loop er dan ook niet zo idioot mee te prijken .... al even idioot als haar naam ( al versta ik ook niet waarom ze daar geen complexen van heeft )

 • 9 hubert 13 april '11 om 13:30 Ongepast?

  Kan hier de reacties volledig bij treden. Heeft niemand 'Komen Eten' gezien, niet dat wij er naar keken maar onze crimis kwamen er vlak achter en die waren niet altijd klokvast, daar liep ze constant met haar....schap te pronken. Een handvol is voor mij trouwens voldoende, maar dat is natuurlijk m'n eigen mening.

Stijltip van de dag

Lentejurkje voor de koudere dagen

Licht bewolkt

Min: 9°
Max: 18°

Lentejurkje voor de koudere dagen