Sonja Kimpen boos over muis in haar brood: "Dit is kwaad opzet"

sonja kimpen boos over muis in haar brood dit is kwaad opzet sonja kimpen boos over muis in haar brood dit is kwaad opzet

Een Leuvens koppel deed vorige week een lugubere ontdekking toen ze het Synergiebrood van Sonja Kimpen wilden opsmullen. In het brood zat namelijk een dode muis verwerkt. "Dit is kwaad opzet."


"Ik begrijp er niets van. De grondstof van het brood wordt geleverd door een gerenommeerde Duitse firma. Die hanteert zo'n strenge controles dat de fout onmogelijk bij hen gebeurd kan zijn. Trouwens, mocht ik niet voor 1000 % overtuigd zijn van de kwaliteit zou ik mijn gezicht er nooit aan verlenen. Ik heb de samenstelling van dit gezonde brood zelf bepaald. Men vermoedt dan ook dat er kwaad opzet in het spel is. De zaak wordt onderzocht, maar ik voel me geviseerd en dat is allesbehalve plezant", vertelt Kimpen in Dag Allemaal.

Foto's: Carolien Coenen

Deel dit artikel met je vrienden

Bekijk ook dit ...

Je mening ... laat ze horen Geef je mening Toon reacties

 • 13 walter 11 juli '11 om 14:04 Ongepast?

  beter een muis dan een olifant !;-)))

 • 12 Walter 25 mei '11 om 22:20 Ongepast?

  Mevrouw Kimpe zal ongetwijfeld een aardig extra zakcentje verdienen door haar "gezicht" te 'verbinden' aan dit produkt. En of die muis er nu per ongeluk of met opzet in terecht gekomen is (in het brood) = who cares ??? "Much ado about nothing" and mevr Kimpe zou moeten weten dat het in het leven af en toe "de bluts met de buil is". Wie zijn smoelwerk verkoopt voor reclamedoeleinden moet hiertegen bestand zijn. Niet reageren zou dus véél gepaster zijn.

 • 11 Peter 25 mei '11 om 22:05 Ongepast?

  Sonja, waarom zoveel kabaal? Je hebt een recept bedacht, en iemand uitgezocht die blijkbaar de graansamenstelling kan maken en leveren aan (industriele) bakkerijen, en daar stopt het. Je kan niet elke muis op deze wereld controleren, dat is de individuele taak van jou bakker(s). Verder blijft het een gewoon brood onder de honderden verschillende broden bij duizenden verschillende bakkers... niets speciaals dus ! En zie je nu, als je deze aantallen in het verhaal een plaats geeft, hoe belachelijk jou reactie is ?

 • 10 MP 25 mei '11 om 19:17 Ongepast?

  1000 % ? Raar hé, ik heb altijd geleerd dat procent100 is Sonja? Zie wikipedia Een procent (van Latijn: pro centum, per honderd) aangeduid door het teken % is een honderdste deel. Men gebruikt procenten om een deel van een groter geheel aan te geven, door het geheel "op 100 te stellen". Door de uitdrukking in procenten, wordt vaak vermeden in decimalen te moeten rekenen en laten delen zich onderling gemakkelijk vergelijken. Het aantal procenten wordt percentage genoemd. In plaats van "de helft" kan men dus ook "50%" zeggen, of een "percentage van 50". Procenten worden het meest toegepast in de rekenkunde. Niet te verwarren met procentpunt. Aangezien procenten altijd een deel van een geheel aangeven, is het belangrijk om in alle gevallen duidelijk aan te geven waar het honderdsten van zij

 • 9 pierre 25 mei '11 om 18:28 Ongepast?

  was de muis nie vetig genoeg soems ?

Stijltip van de dag

Mag het iets meer zijn?

Zwaar bewolkt

Min: 8°
Max: 12°

Mag het iets meer zijn?