Yves Leterme's lievelingslied: 'Pour un flirt avec toi'

yves leterme s lievelingslied pour un flirt avec toi yves leterme s lievelingslied pour un flirt avec toi

Het kan haast niet waar zijn, zo grappig is Yves Leterme's lievelingslied. Volgens het radiostation Q-Music is dat namelijk 'Pour un flirt avec toi', (vrij vertaald: voor een flirt met jou). Zowel de woordvoerder als de radiozender beweren dat er geen kwaad opzet in het spel is.


Tijdens een ochtendprogramma op Q-Music werd premier Yves Leterme gevraagd naar zijn foute lievelingsnummers. Opvallend genoeg stonden daar wel 2 erg opmerkelijke liedjes in: 'He lekker beest' van Isabelle A. en 'Pour un flirt avec toi' van Michel Delpech. Een knipoog naar de sms-affaires van Leterme? "Helemaal niet", zo beweren de woordvoerder van Leterme en het radiostation tegen een krant van De Persgroep. "Yves Leterme heeft gewoon een bekend voorbeeld van dat soort foute kaskrakers gekozen."

Beeld: Photonews

Deel dit artikel met je vrienden

Je mening ... laat ze horen Geef je mening Toon reacties

 • 5 Dirk 01 juli '11 om 15:28 Ongepast?

  Leterme komt goed weg met zijn geflirt over gsm en sms ... De pers werd goed gecontroleerd of gechanteerd om daar plotsklaps niet meer over te 'lekken'. 'Gratis Steve'Stevaert heeft ondervonden dat hij als politiek (voorbeeld) figuur beter kan opletten. Terecht wordt zijn inmenging in vraag gesteld. Ontslag geven als gouverneur is m.i. 'not done'. Meneer moest zakenman worden. wel nu zie, goede zaakjes aan het doen met scheve madammen : loontje komt om zijn boontje.

 • 4 Rob 30 juni '11 om 10:33 Ongepast?

  De Marseillaise,in de aangepaste versie van Yannick Noah , "Aux arbres citoyens ' :allemaal de boom in ?

 • 3 François 30 juni '11 om 09:59 Ongepast?

  Leterme op z'n best dus , en dan staan ze versteld dat Belgié in het buitenland raar bekeken wordt. Nu eventjes serieus , voor iemand met een dergelijke positie is dit écht wel lachwekkend , niet ?.

 • 2 paul 30 juni '11 om 09:36 Ongepast?

  En dan is hij nog "La Marseillaise" vergeten...

 • 1 Gert 30 juni '11 om 09:08 Ongepast?

  Onze "premier"... nog dommer dan dom ! Is zichzelf belachelijk maken een nationale sport aan het worden in Belgie ?