Tom Waes: "Mijn vrouw piste in haar broek van het lachen toen ze me in mijn kleine slip zag"

tom waes mijn vrouw piste in haar broek van het lachen toen ze me in mijn kleine slip zag tom waes mijn vrouw piste in haar broek van het lachen toen ze me in mijn kleine slip zag

Tom Waes is aan zijn laatste seizoen van Tomtesteron bezig. En dat vraagt voor een vooruitblik. Zo zal Waes onder andere Belgisch kampioen bodybuilding proberen worden. "Mijn vrouw heeft vooral heel hard moeten lachen."


"De ochtend van het BK stond ik al superscherp, maar zelfs in de laatste uren voor het kampioenschap zag ik mijn lichaam nog veranderen. Ik mocht niets meer drinken, waardoor het laatste beetje vocht uit mijn lijf verdween en al mijn spieren als kabels op mijn lijf kwamen te liggen. Net voor ik het podium op moest, kreeg ik nog een laatste touche met zo'n lakrolletje. Echt waar. Tot ik helemaal blonk. Heel grappig en, vooral, heel lelijk", aldus Waes in P-Magazine.

"Mijn vrouw heeft vooral heel hard moeten lachen. Toen ik thuis mijn poses aan het oefenen was, hebben we in onze broek gepist van het lachen. Je moest me daar zien staan in mijn belachelijk klein slipje."

Beeld: Photo News

Deel dit artikel met je vrienden

Bekijk ook dit ...

Je mening ... laat ze horen Geef je mening Toon reacties

Stijltip van de dag

Nieuw soort camouflageprint

Zwaar bewolkt

Min: 4°
Max: 11°

Nieuw soort camouflageprint