(Zonne)bril op sterkte was nog nooit zo goedkoop + Welk montuur staat u het best?

zonne bril op sterkte was nog nooit zo goedkoop welk montuur staat u het best zonne bril op sterkte was nog nooit zo goedkoop welk montuur staat u het best

De zomer staat weer voor de deur, hoog tijd dus om onze open schoentjes boven te halen en te genieten van de eerste zonnestralen. Ook als brillendrager kan je nu trendy door de warme zomermaanden stappen dankzij Hans Anders.


Hans Anders opticiens heeft oog voor alles wat trendgevoelig is, en die nieuwigheden vertalen ze graag naar hun klanten toe voor een schappelijke prijs. Speciaal voor iedereen die een nieuwe trendy bril wil, lanceren ze een uniek aanbod. Voor een complete bril met kraswerende en ontspiegelde glazen betaal je nu slechts 99 euro. Voor wie deze zomer iets discreter wilt rondkijken op de terrasjes is er de enkelvoudige zonnebril op sterkte voor 59 euro. Zo zorgt Hans Anders ervoor dat een zonnebril, volledig aangepast aan jouw ogen, geen onbetaalbare luxe meer is.

Tips

Ben je al helemaal klaar om naar de dichtstbijzijnde Hans Anders-shop af te zakken? Dan kunnen onze stijltips je nog een handje op weg helpen. Zo ben je zeker van een goed(koop) brilletje dat perfect op je snoet staat!

- Zorg ervoor dat het breedste punt van je brillenframe even ver komt als het breedste punt van je gezicht. Ga je voor een kleinere bril, dan lijkt je gezicht bijeen gedrukt. Een groter exemplaar zorgt er dan weer voor dat je gezicht al zijn karakteristieken verliest.

- Het bovenframe van je bril moet eindigen bij of net op je wenkbrauwen.

- Heb je een ronder gezicht? Dan kies je best voor bredere, ovale monturen met afgeronde hoeken.

- Ovale gezichten staan dan weer goed met bijna alle monturen.

- Hartvormige gezichten kiezen best voor brillen met een 'zwaardere' onderkant. Die trekken de aandacht naar het smalste punt van hun gezicht. Een goed voorbeeld is de pilotenbril.

- Lange gezichten kiezen best voor brede, opvullende monturen om hun gezicht wat meer rondingen te geven.

- Peervormige gezichten kiezen dan weer voor een bril met de nadruk op de bovenkant.

Meer informatie vindt u op de website van Hans Anders.

Deel dit artikel met je vrienden

Bekijk ook dit ...

Je mening ... laat ze horen Geef je mening Toon reacties

Stijltip van de dag

Azteekse stappers

Buien met onweer

Min: 9°
Max: 19°

Azteekse stappers