Tweede goedkope collectie van Balmain

tweede goedkope collectie van balmain tweede goedkope collectie van balmain

Het Franse modehuis Balmain lanceert een tweede collectie voor de modelijn ‘Balmain Blue Label’. Het filmpje van ‘Our Mountain’ geeft een eerste blik op de nieuwe goedkopere kledingsstukken van het modemerk.


In de winter van 2010 lanceerde Balmain de ‘Balmain Blue Label’-collectie, waarin de high-fashion kledingsstukken in een jongere look tegen een betaalbare prijs werden aangeboden. Nu toont het modehuis zijn tweede versie van het label op zondag 2 oktober tijdens de Parijse Fashion Week.

Fashionista’s worden tevreden gesteld met een preview van de kledingsstukken in het filmpje van de Nederlandse fotografen Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin. Speciaal voor het modehuis maakten zij een film waarin model Abbey Lee Kershaw en haar bandleden van ‘Our Mountain’, gekleed in de nieuwe ‘Bleu Label’-collectie, zich voorbereiden op een optreden in New York.

Wat we zeker mogen verwachten: zwarte skinny jeans met schuine ritsen, mouwloze blouses, een blazer met zebraprint en een zwarte mini-jurk.

Foto: Photonews

Deel dit artikel met je vrienden

Bekijk ook dit ...

Je mening ... laat ze horen Geef je mening Toon reacties

Stijltip van de dag

Hey sexy lady

Licht bewolkt

Min: 9°
Max: 18°

Hey sexy lady