Overlevingstips voor slechte seks

overlevingstips voor slechte seks overlevingstips voor slechte seks

Voel je je de laatste tijd niet zo passioneel in de slaapkamer? Of heeft je wederhelft echt nooit meer zin? Wij geven tips om het passionele vuur weer aan te wakkeren.


Vergelijken

Door je te gaan vergelijken met andere koppels of met vorige relaties kom je geen stap verder. Weet dat het gras aan de overkant wel groener lijkt, maar het daarom nog niet is. Iedereen heeft al eens problemen.

Ergernis

Wat ergert je het meest aan de seks? Is het de verminderde frequentie of ligt er iets anders aan de oorzaak?

Praten

Met elkaar praten is de basis van een goede relatie. Ook over seksuele problemen. Probeer niet in de verwijtende rol te hervallen, maar zeg eerlijk wat er op je maag ligt door in de 'ik'-vorm te spreken.

Advies

Soms is het nuttig om het advies van een seksuoloog of dokter in te winnen. Een andere kijk op de zaken kan vaak helpen bij het opklaren van problemen.

Beeld: Photo News

Deel dit artikel met je vrienden

Bekijk ook dit ...

Je mening ... laat ze horen Geef je mening Toon reacties

  • 1 Rob 09 januari '12 om 16:27 Ongepast?

    Nog een tip : zo weinig mogelijk 'sekstips' van bepaalde blaadjes opvolgen : een bloemlezing uit een populair vrouwenblad vorige week: : de clitoris bevat een paar honderd zenuwuiteinden ( in werkelijkheid meer dan 8000! ) ,de meeste gynecologen raden aan geen ondergoed te dragen ( waarom? ),er bestaan minstens drie soorten orgasme ( fake ook meegerekend?) en bij seksuele opwinding zwellen de kleine schaamlippen. (ipv vooral de grote-de kleine in mindere mate ).Enfin,zoveel onzin in een blad dat exclusief door vrouwen wordt geleid, het kan tellen ..