Vrouw met twee vagina's: "Ik ben ook twee keer ontmaagd"

vrouw met twee vagina s ik ben ook twee keer ontmaagd vrouw met twee vagina s ik ben ook twee keer ontmaagd

De Britse commerciële tv-zender ITV had een wel heel uitzonderlijke gaste op bezoek. De 27-jarige Hazel Jones is immers geboren met twee vagina's en vertelt daar ronduit zonder schaamte over. "Ik ben twee keer ontmaagd", aldus Jones.


Tot haar veertiende realiseerde Hazel niet dat ze anders was dan alle andere meisjes. "Ik praatte er met mijn vrienden over. Zij keken altijd heel verbaasd terwijl ik totaal niet wist waarom."

Vier jaar later werd er bij Hazel uterus didelphys vastgesteld. Dat betekent dat je alles dubbel hebt: twee baarmoeders, twee baarmoedermonden, twee baarmoederhalzen en dus ook twee vaginale ingangen. De kans dat een vrouw zoiets heeft, is één op een miljoen. "Ik vond dat geweldig", aldus Hazel.

Men zou denken dat Hazel beschaamd en ongemakkelijk door het leven wandelt, maar niets is minder waar. Hazel voelt zich naar eigen zeggen prima in haar lichaam en gaat met haar man zelfs naar seksclubs. "Dat is het bewijs dat aantoont hoe relax ik ben. Mijn vreemde conditie maakt me niet verlegen. Het is zelfs iets dat ik vier", lacht Hazel.

Beeld: YouTube

Deel dit artikel met je vrienden

Bekijk ook dit ...

Stijltip van de dag

Spetter Pieter Pater

Licht bewolkt

Min: 9°
Max: 20°

Spetter Pieter Pater