BV, net moeder en toch slank: zo doen ze het!

bv net moeder en toch slank zo doen ze het bv net moeder en toch slank zo doen ze het

Cathérine Moerkerke beviel op 18 januari van zoon Eliott. Sylvia Van Driessche zette 26 december de fikse spruit Flynn op de wereld. Het is nog maar net voorbij, maar de twee dames zien er weer stralend uit. Hoe doen ze dat, zo snel die extra kilo's verliezen?


"Ik kwam tijdens mijn zwangerschap 14 kilo bij, maar ik ben die kilo's al kwijt. Ik sport veel. Drie tot vier keer per week ga ik lopen, fietsen, fitnessen of boksen. Ik weet niet precies hoeveel ik nu weeg, want ik sta niet op een weegschaal. Ik voel dat mijn gewicht goed zit", vertelt Moerkerke in TvFamilie.

"Ik volg geen dieet, maar ik eet veel gezonder dan vroeger. Ik denk meer na over wat er op mijn bord komt. Niet dat ik de calorieën tel of me iets wil ontzeggen, maar ik steek gewoon minder brol in mijn mond. Ik zal niet meer om middernacht nog even wat frikadellen uit de diepvries halen om te frituren. Ik eet alles, maar met mate", vervolledigt het VTM-nieuwsanker.

Sylvia Van Driessche is bekend als hoofdredactrice van het weekblad Joepie en als jurylid bij Idool. "Ik heb gewoon geen tijd meer om te eten. Flynn is een brave baby die de hele nacht door slaapt. Het gevolg is dat ik de hele dag borstvoeding moet geven. Ik eet tussendoor wel eens een yoghurtje, maar een stevige maaltijd sla ik makkelijk over. Bij Ellis was dat niet zo. Toen heb ik maanden moeten letten op mijn eten en veel moeten sporten om mijn lijn terug te krijgen. Deze keer heeft het me slechts zes weken gekost en heb ik zelfs niet moeten sporten. Ik wil zo snel mogelijk opnieuw sporten en zwemmen. Ik ben dan wel al vanzelf afgevallen, maar ik wil nog beter in vorm zijn."

Photo News

Deel dit artikel met je vrienden

Bekijk ook dit ...

Je mening ... laat ze horen Geef je mening Toon reacties

 • 4 yoke 11 april '12 om 16:58 Ongepast?

  hopelijk gaat hun lichaam niet tegenwerken als ze ooit in de menopauze komen en komt loontje niet om zijn boontje; want de natuur tegenwerken (buiten de mensen die er geen last van hebben, wat ook kan) is nergens voor goed!

 • 3 Jan 10 april '12 om 19:23 Ongepast?

  Er zijn ook heel wat vrouwen die niét bijkomen als ze zwanger zijn, hoor.

 • 2 Catherine 09 april '12 om 20:28 Ongepast?

  Et voila,weeral hordes vrouwen bij wie de natuur hare gang gaat gefrustreerd.Met een coach aan mijn zijde lukt mij ook alles!

 • 1 de wereld 07 april '12 om 12:56 Ongepast?

  Met figuurcorrigerend ondergoed kan je veel verdoezelen,dan nog een liposuctie links en rechts en klaar is kees!